Tia

  En feminin og sofistikert garderobe
  Tia refererer til den velkledde og sofistikerte sosialisten eller forretningskvinnen, med et ønske om å se vakker og moteriktig ut til enhver tid. Tia er perfekt for modne kvinner med en distinkt smak, som ønsker å skille seg fra andre. Plaggene har en feminin eleganse og reflekterer dagens motetrender.

  Kvalitet og passform
  Tia er for kvinner som ikke vil gå på akkord når det kommer til utseende eller kvalitet. Stoffene til plaggene er nøye utvalgt for å oppnå en perfekt passform, og skaper en vakker og feminin silhuett, enten vi bruker jersey, sateng, Jacquard med sine vakre vevinger, eller våre unike brasilianske stretchstoffer.

  Komfort og letthet
  Alle disse elementene kombinert resulterer i en lett å ha på seg, komfortabel passform for alle stiler som om de var skreddersydde. Tia er tilgjengelig i størrelsene 8 (EU-størrelse 36) til 24 (EU-størrelse 52)

  Et stilig utseende
  Tia har som mål å få alle kvinner til å føle seg fantastiske. Våre designere lager vakre kjoler, topper og bukser med et særegent, feminint preg, som får hver kvinne til å føle seg som en million.

  Viser alle 17 resultater