Størrelseguide

Vi gjør vårt beste for å "standardisere" størrelsene ved å skrive både "standardstørrelse" og leverandørstørrelse i parentesen. Så for eksempel, 44/46 (3) betyr at dette etter vår erfaring vanligvis vil passe en typisk kunde som sier at de bruker størrelse 44 eller 46. I varen vil det stå 3 som er leverandørens størrelse. Er det ikke noen parentes er det dette som også står inne i varen.

Vær oppmerksom på at dette kun er et estimat, og vi kan ikke garantere at størrelsen passer deg, siden både kroppstyper, materialer og preferanser for passform vil variere mellom mennesker og plagg.

 

Leverandørenes størrelseguider

Vi har også lagt ut kroppsmåleskjema fra leverandører på de fleste merkene. Dette er målene de bruker når de designer klærne. Det er også kun en  utgangspunkt.

 

Annet

Vennligst les beskrivelse av varen og se på video hvis tilgengelig så får du mer info om hvordan den varen du ser på evt varierer fra "standard".

Husk at du også kan ta kontakt med oss så kan vi måle de varene du er interessert i. Mål også da gjerne en motsvarende vare hos deg sånn at du vet målene på det du bruker idag :-)

Du når oss på tlf. 450 60 500 mellom 09-15 på hverdager. Eller hvis du klikker på lynet nede til høyre så kan du sende oss en melding der eller alternativt på epost post@alexismote.no